Exclusiv: Aurel Vlaicu este noul antrenor al campioanei Remat Zalău

Conducerea echipei campioane, Remat Zalău, a găsit rapid un înlocuitor pentru polonezul Mariusz Sordyl, al cărui contract a fost reziliat în data de 31 decembrie 2012.
Revenit acasă de sărbători, zălăuanul Aurel Vlaicu, ultima dată secund la VfB Friedrichshafen, a fost contactat de conducerea clubului zălăuan, cu care a ajuns destul de greu la o înțelegere pentru a prelua funcția de antrenor principal la Remat.
Cele două părți au avut o primă întâlnire în dimineața zilei de 27 decembrie, la finalul căreia, președintele Stelian Potroviță declara că nu s-a ajuns la un numitor comun, urmând a se căuta alte variante, tot cu antrenori din România. Se pare însă că a fost doar o chestiune de timp, pentru că Vlaicu s-a întors în Germania la începutul acestei săptămâni, iar miercuri a reușit să-și rezilieze contractul cu VfB Friedrichshafen. „Da, este adevărat, voi fi antrenorul echipei Remat, dar mai multe voi putea spune la conferința de presă de vineri”, ne-a declarat, în exclusivitate, tehnicianul zălăuan.
Vlaicu va fi prezentat în noua funcție la conferința de presă programată astăzi, la ora 12.
Aurel Vlaicu și-a început cariera de antrenor în 2007, fiind secund la Remat Zalău până în vara anului 2010, când a devenit campion cu echipa zălăuană. A devenit apoi antrenor secund la TV Buhl, în prima ligă germană. După un sezon a ajuns la o formație mult mai titrată din campionatul german, VfB Friedrichshafen, unde avea să devină secundul cunoscutului antrenor Stelian Moculescu, cu care a colaborat și pe banca echipei naționale.

3 Thoughts to “Exclusiv: Aurel Vlaicu este noul antrenor al campioanei Remat Zalău”

  1. Anonim

    Nu stiu cat va rezista printre rinocerii romani, in Romania nu conteaza valoarea ci „abilitatile”. Ii doresc succes!

  2. Anonim

    Multa bafta RELU

Leave a Comment